Eddy de Jong
De Echte Bakker

Health Coach Dokkum

Even voorstellen

 ‘IK BEN DOL OP LEKKER ETEN’

Ik ben Klazina Jellema, voedingsdeskundige, beweeg- én gewichtscoach. In 2011 startte ik mijn onderneming vanuit Dokkum, maar inmiddels werk ik door het hele land en coach ik heel verschillende soorten klanten, persoonlijk en soms puur online.

Het gaat mij er niet om dat ik jou beter laat eten.
Mijn doel is om jou anders te laten eten, waardoor je fitter wordt, vet verliest, meer energie krijgt en – daarmee help ik het gros van mijn klanten – eindelijk verlost wordt van allerlei gezondheidsklachten.

Gelukkig zien steeds meer mensen in dat voeding bepaalt hoe je je voelt en hoe je lichaam functioneert. 

In eerste instantie begon ik met weekschema’s waarmee vooral vrouwelijke klanten echt vet kwijt raakten, terwijl ze heerlijk konden eten, zonder allerlei dieetpillen en afslank-shakes. Als Healthcoachdokkum stond ik op de kaart.

Maar terwijl ik me verdiepte in de verbredings- en verdiepingsopleiding voor Detox-coach, als voedingscoach voor kinderen en pubers, integraal personal trainer en de sportvastencoaching, kwamen er steeds meer mensen op mijn pad die veel bredere gezondheidsklachten hadden. Een spastische darm, onverklaarbare darmklachten, hevige migraine of pre-menstruele hoofdpijn, bijvoorbeeld.

Daarom heb ik me nog meer gespecialiseerd.
Nu kan ik ook mensen helpen met auto-immuunziektes zoals coeliakie, diabetes en ziekte van crohn. Ik bereik goede resultaten met mensen die slaapproblemen hebben, een slecht werkende schildklier of vrouwen met forse overgangsklachten.

Ik leer je puur eten. Zonder pakjes en zakjes.

 Zodat je automatisch minder trek krijgt in ‘foute’ dingen. Je hoeft echt niet je hele eetpatroon in één week om te gooien. Dat werkt niet, en die ervaring heb je zelf vast al gehad. Stap voor stap je lifestyle aanpassen en leren genieten van lekker eten, dat werkt wél.

Bovendien werk ik als Integraal personal trainer en therapeut.
Letterlijk betekent integraal ‘allesomvattend’. Dat houdt in dat ik alles afstem op jouw persoonlijke stofwisseling. Ik heb dus geen standaardschema’s die ik persoonlijk begeleid, nee, het persoonlijke zit hem in de afstemming op jouw lijf. Wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken.

Het gaat ook niet om de hoeveelheden of de aparte voedingsstoffen: het gaat om de combinaties daarvan! Op die manier worden de juiste stoffen extra gemakkelijk door jouw lichaam opgenomen, bevorder je de gezonde organen, kan vet worden afgebroken en zorgt jouw eigen lichaam voor voldoende energie: de hele dag.

Wil je weten of ik dat ook met jou kan bereiken?
Even overleggen kan altijd!
Bel maar; 06 – 112 611 99.

Of volg me op Facebook.
Daar deel ik ook de reacties van enthousiaste klanten, en dat zijn er op jaarbasis inmiddels heel wat!

Brood tips & Lekkere weetjes!

Chiazaad Boekweit Brood

GildeGraan Desem

GildeGraan Desem

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:

Gildespelt Extra

GildeSpelt vloerbrood flutemodel (Meneba)

GildeSpelt vloerbrood flutemodel (Meneba)

Private label product: alleen voor Echte Bakkers verkrijgbaar. Ontwikkeld samen met GildePartner Meneba

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:

Eddy de Jong, De Echte Bakker

Leeuwerikstraat 57
9271CR Zwaagwesteinde
0511441872

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 07:00 - 17:00
zondag Gesloten