Eddy de Jong
De Echte Bakker

Onze broodspecialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

GildeSpelt Extra

Een uniek speltbrood met gezonde zaden zoals zonnebloempitten, lijnzaad en lupine. Vooral zonnebloempitten en lijnzaad bevatten veel nuttige onverzadigde vetzuren die een gunstig effect hebben op het cholesterol gehalte in uw  bloed. De combinatie van de ingrediënten zorgen voor een gezond brood met een heerlijke smaak. GildeSpelt extra bevat tarwegluten.

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

GildeHaver

GildeHaver is een stevig brood met een licht zoete smaak door de bakkershoning die we toevoegen. Het haver, de haverdesem en een mout op basis van haver geven dit brood een intense smaak. Met vier plakjes GildeHaver per dag krijgt u voldoende beta-glucanen binnen om uw cholesterol aanzienlijk te verlagen.

GildeGraan

GildeGraan is van oorsprong een Frans brood en heeft in Frankrijk al meerdere prestigieuze prijzen gewonnen. We bakken dit brood met een wilde korst zodat de krakende versheid goed tot zijn recht komt. GildeGraan is gemaakt van tarwe, rogge, gerst en haver en we gebruiken zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad en verschillende moutsoorten in ons recept.

BunderBrood

Bunderbrood zit boordevol calcium. Dit betekent dat je met drie sneetjes Bunderbrood al 50% van je dagelijks benodigde hoeveelheid calcium binnen krijgt. En omdat het is gemaakt van meerdere granen en zaden bevat het zelfs meer belangrijke voedingsstoffen dan volkorenbrood. Bovendien bevat het ook nog veel gezonde Omega-3 vetzuren.

Zonnebloembrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

''Niks is zo persoonlijk als een bruidstaart''

En dat weet Echte Bakker Eddy de Jong als geen ander...

Al tientallen jaren maken wij zeer uiteenlopende en persoonlijke bruidstaarten. Wij werken onder andere met verse bloemen, marsepein, druk patronen en nog veel meer.

Voordat wij uw droomtaart gaan maken, nodigen wij u graag uit bij ons op de bakkerij voor een gesprek.
In dit gesprek bespreken we al uw wensen, denk aan: smaak, de vorm, uiterlijk, het aantal personen enz.
Mocht u nog geen beeld hebben van de taart, dan weet ik zeker dat wij u kunnen inspireren met de talloze voorbeelden die wij hebben.

Foto Taarten

Een verjaardag, jubileum of ander bijzonder moment te vieren?

Met deze heerlijke taart met eigen foto of logo maak je er een wel heel persoonlijk feestje of cadeautje van! Deze heerlijke met de hand gemaakte taart heeft een suikerzoete bodem met daarbovenop een subtiel laagje confiture, een rijke vulling van banketbakkersroom en slagroom en een decoratie van gekleurde hagels rondom en slagroom met vers fruit en chocolade bovenop.

Met als klap op de vuurpijl de eigen foto! Leuk voor jezelf of als cadeau voor een ander!

Belegde broodjes

Naast ons assortiment belegde broodjes kunnen wij ook warme snacks bezorgen op het werk of bij u thuis.

Misschien lust u naast uw belegd broodje nog wel een lekker koffiebroodje of een heerlijk gevulde koek. Wij maken het allemaal voor u klaar en alles vers gebakken in eigen bakkerij. 

Het is mogelijk uw bestelde belegde broodjes bij ons in de winkel af te halen maar u kunt uw bestelling op locatie laten bezorgen.

De bestelde broodjes worden standaard afzonderlijk van elkaar verpakt. Wanneer u broodjes wilt bestellen voor vergadering of meetings kunnen wij deze fraai voor u opmaken op schalen.

Daarnaast kunnen wij ook dranken en/of fruit voor u verzorgen.

Via ons online bestelsysteem kunt u op eenvoudige wijze uw broodjes bestellen. Wanneer u liever telefonisch uw bestelling voor belegde broodjes aan ons doorgeeft is dit ook mogelijk.

Belegde broodjes laten bezorgen doet u snel en gemakkelijk door debezorgbakker.frl

Friese producten

Eddy de Jong, De Echte Bakker

Leeuwerikstraat 57
9271CR Zwaagwesteinde
0511441872
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 07:00 - 17:00
zondag Gesloten